ARTIKEL BARU

Friday, January 11, 2019

Kurus Secara Sihat Dengan Produk F-Burn

Kurus Secara Sihat Dengan Pil F-Burn l Jadi orang gemuk ni memang seksa. Badan gemuk ni biasanya cepat penat. Jalan sikit pun dah mengah. Nak pilih baju cantik-cantik pun susah. Kaki dan tumit selalu je sakit. Paling teruk, selalu kena ejek dengan panggilan seperti gempal, gemuk, tong drum dan macam-macam panggilan lagi yang boleh membuatkan korang tersangat tension. 

Dah cuba 1001 cara untuk kuruskan badan tapi masih tak berkesan. Hidup pun makin terseksa dengan ejekan-ejekan negatif orang. Lebih parah lagi, berat badan yang berlebihan boleh mengundang pelbagai penyakit. Yang nak kurus, jangan mudah putus asa. Sempena azam baru korang yang nekad nak kurus tu, aku nak memperkenalkan satu produk Iaitu produk F-Burn yang membantu mengurangkan berat badan secara sihat. Tapi jangan lupa, diet seimbang dan senaman perlu jugak diutamakan.

Produk F-Burn, digunakan secara tradisional untuk menurunkan berat badan.

Syarikat Pengeluar Produk F-Burn Malaysia 


BCS Empire Sdn Bhd (1210816-A) adalah sebuah syarikat milik Bumiputera yang memasarkan produk kesihatan dan juga kecantikan dari Syarikat Sejagat Global Sdn Bhd, beroperasi semenjak 2017. Syarikat ini adalah salah sebuah anak Syarikat Sejagat Global Sdn Bhd (002414206K) dimana syarikat ini diterajui oleh pemilik Tuan Abdullah Saleh Bin Zubir. 

Antara produk yang dipasarkan oleh syarikat adalah untuk membantu mengatasi masalah kulit (skincare) , produk perlangsingan badan, dan juga supliment kesihatan. Kesemua produk keluaran ini berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan juga mempunyai status Halal

BCS Empire Sdn Bhd juga menyediakan ruang kepada usahawan untuk berniaga produk dengan modal yang sangat rendah serta mudah dijual. Antara produk yang mendapat sambutan hangat termasuklah Glutacaps Blister, Glutab, Dz Garcinia, Eye Care Candy, Moleek Jeragat dan sebagainya. 

Kesemua produk tersebut adalah merupakan produk yang berasaskan minuman dan makanan kesihatan untuk kaum hawa dan adam yang mementingkan kesihatan selain untuk mereka yang menghadapi masalah dalaman dan luaran. Sehingga kini sambutan yang diterima dari dalam negara adalah sangat menggalakkan malah terdapat juga permintaan dari luar negara seperti Singapura dan Brunei yang menunjukkan minat terhadap produk Sejagat Global.

Kandungan Yang Terdapat Dalam Produk F-Burn


Secara ringkasnya, produk F- Burn ini merupakan produk yang membantu pembakaran lemak semasa tidur. Ianya membantu untuk membakar lemak-lemak tepu yang sudah ada dalam badan. Bahan-bahan utama yang terdapat dalam produk F-Burn ini adalah seperti berikut:

1)Trigonella Foenumgraecum 
  • Rendah karbohidrat
  • Membantu mengawal selera makan
  • Meningkatkan kadar metabolisma
  • Membantu pembakaran lemak
  • Mengurangkan kandungan gula dalam darah

2) Gymnema Sylvestre Extract
  • Menggalakkan paras normal gula dalam darah
  • Membantu menahan selera makan
  • Mengimbangi gula dalam darah
  • Bertindak sebagai perencat manisan

3) Leaves Cassia Angustifolia (Ekstrak Senna)
  • Membuang toksin dalam badan
  • Membantu penyerapan nutrien
  • Membantu menyokong sistem metabolisma

4) Paullinia Cupana (Ekstrak Guarana) 
  • Membantu mengurangkan berat badan
  • Mengurangkan keletihan mental dan fizikal
  • Menahan rasa lapar
  • Memberi tenaga kepada tubuh badan
  • Membantu membuang toksin
  • Menjaga kesihatan pencernaan
  • Mengurangkan tumpukan kolesterol jahat
  • Membantu masalah pencernaan

5) Royal Jelly 
  • Menyokong kesihatan saluran pencernaan
  • Membantu dalam penurunan paras kolesterol
  • Membantu mencegah masalah serangan jantung dan stroke
  • Menggalakkan pencernaan sihat
  • Meningkatkan metabolisma
  • Menurunkan berat badan
  • Meningkatkan kekuatan tulang

Yang paling utama ialah, kandungan dalam produk F-Burn ini bebas dari bahan-bahan terlarang. Yalah, tujuan kita ambil supplement ni untuk membantu kuruskan badan, tapi kalau guna produk yang mengandungi bahan-bahan yang terlarang, secara tak langsung boleh menjejaskan kesihatan kita.

Kebaikan Dan Kelebihan Produk F-Burn


Ramai yang inginkan berat badan yang ideal dan menarik. Tetapi masih lagi gagal kempiskan perut walaupun dah bermacam-macam diet program dan produk kuruskan badan digunakan. Hasilnya masih lagi sama.  Aku cakap produk F-Burn ni terbaik jika korang konsisten guna dan ikut cara makan yang betul. Antara kebaikan dan kelebihan produk F-Burn ialah :
  • Membantu menurunkan berat badan 
  • Membantu masalah pencernaan 
  • Meningkatkan metabolisma badan 
  • Membantu mengurangkan kolesterol 
  • Membantu membakar lemak 
  • Mengawal selera makan

Pantang Larang Penggunaan Produk F-Burn


Untuk memastikan keberkesanan produk ini, korang diingatkan supaya patuh pada pantang larang yang telah diberikan pada kotak botol semasa mengambil produk ini. Antara pantang larang yang korang perlu tahu ialah:
  • Banyakkan minum air kosong sekurang-kurangnya 3 liter sehari. 
  • Kurangkan pengambilan makanan yang berminyak dan berlemak. 
  • Elakkan mengambil makanan dan minuman berkafein. 
  • Digalakkan untuk bersenam dengan kerap. 
  • Pengidap asthma dan alahan tidak digalakkan. 
  • Ibu mengandung dan menyusu tidak digalakkan mengambil produk ini. 
  • Jarakkan pengambilan ubat/supplemen yang lain sekurang-kurangnya 3 jam ke atas.

Cara Makan Produk F-Burn

  • 2 kapsul sehari sebelum makan.
  • 1 biji di ambil waktu pagi sebelum sarapan
  • 1 biji di ambil waktu malam sebelum makan malam

Testimoni Yang Telah Guna Produk F-Burn

Disini dikongsikan beberapa testimoni daripada pelanggan yang telah berpuas hati selepas guna produk F-Burn ni. Banyak manfaat dan khasiat. Bukan sekadar boleh kurangkan berat badan malah dapat bantu masalah kesihatan yang lain. Diorang dah berjaya kurus badan. Korang bila lagi? 






Supplement kurus ni hanya membantu korang untuk capai berat ideal disamping usaha korang sendiri dalam memastikan target untuk kurus tu berjaya. Pemakanan seimbang (karbohidrat, protein, lemak, vitamin, mineral, fiber) dan senaman berkala (beberapa minit setiap sesi 3 ke 5 kali dalam seminggu) jangan lupa buat. 

Badan kita adalah satu-satunya tempat untuk nyawa kita tinggal, maka kita mesti jaga sebaiknya. "I do this not because I hate my body. It's because I love it" Selamat mencuba F-Burn untuk bantu turunkan berat badan korang ye!

Untuk maklumat lanjut, boleh tengok Facebook Page atau Instagram Page dibawah. Sebarang pembelian, boleh order dengan klik link WhatsApp di bawah.

INSTAGRAM PAGE : 


FACEBOOK PAGE : 


CONTACT
011-3554 7769

WHATSAPP

4 comments:

  1. kalo ada royal jelly,memang bagus produknya..

    ReplyDelete
  2. boleh la abe kie mengempiskan perut yg boroi ini.

    ReplyDelete
  3. Asalam selamat tahun baru 2019 dan moga berjaya dalam biz ya

    ReplyDelete
  4. wah bagus produk. Tapi perlukan senaman juga kan?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.