ARTIKEL BARU

Sunday, July 8, 2012

Apa Ibu Buat Bila Anaknya Tido?

Anak nak tidur time tu la datang idea kreatif ek. Apa-apa pun budak ni nampak comel time tidur, tambah pulak bila mak dia hias dengan macam-macam benda. Memang kreatif!

















1 comment:

  1. OMG!!!!!sgt cool. Ni suri rumah yg sangat creative.

    NAseb bek aku x kawen lg.
    Kalau x sure kena.

    Hmm... anak sedara ada.
    Balik ni wat dajal la. hehehehehe...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.