Blogger Dan Cikgu Berambut Pacak






















Kenapa aku suka buat rambut pacak?
1. Mudah nak urus.
2. Tak perlu ambik masa lama nak sikat.
3. Pengaruh daripada pemain bola sepak.
4. Nak bagi nampak style..tapi tak style pun..hahaha

Cikgu sekolah aku kata rambut macam duri landak..cicak jatuh konpem terus mati..hehe. Aku dah cuba tukar style rambut tapi macam tak masuk la. Ingat hujung tahun nanti nak botak la.Kalau lelaki, berani tak korang nak botakkan kepala? Kalau perempuan, berani tak nak jalan dengan bf korang yang botak? Ok, kelas bersurai :)


Post a Comment

38 Comments

  1. tak, tak berani nak botak

    ReplyDelete
  2. ok apa rambut cam tu nick..hihi...
    stail orang zaman sekarang :)

    ReplyDelete
  3. lah.oklah nih. nak buat pesen mana lagi..botak satg org cakap bersinar pulak..haha.

    ReplyDelete
  4. Nik..jangan botak!!! Hilang hensem nanti..hahaha

    ReplyDelete
  5. Try ar, ramai je kata botak make lelaki nampak sexy.. Haha

    ReplyDelete
  6. laki botak nsem jugak apa..lagi senang tak payah dok pikir style apa setiap hari...

    ReplyDelete
  7. Botak mudah tapi panas oooo!!

    ReplyDelete
  8. botak handsome kot...hahahaha

    ReplyDelete
  9. aku pernah buat rambut pacak sekali je time praktikal. lepas tu anak murid tegur,pastu esoknya ikut gaya rmbut cikgunya.last2 kena tegur dengan guru besar. kekekeke tapi seyes rambut pacak la paling smart.alaf baru la katakan kekeke

    ReplyDelete
  10. sye rasa muka awak sesuai jer nak rambut pacak. ce try rambut belah tengah. ihihihihihihi

    ReplyDelete
  11. botaklaaa..baru castello..

    ReplyDelete
  12. botak barulah seksi..haha


    saya pun tak berani nak botak

    ReplyDelete
  13. Rambut pacak2 senang. Guna jari pun boleh. hahaha

    ReplyDelete
  14. selalu cuba2 nak mintak bf botak haha nk gak tengok rupa bila botak kalau tak ok tunggu panjang jangan botak da lepas tu haha takpe rambut cepat tumbuh..

    ReplyDelete
  15. BF aku botak aku suruh dia pakai cup.. pastu jalan la mcm biasa haha

    ReplyDelete
  16. pergh.. rambut dia.. tapi yang rambut baju merah nampak ok dari rambut barbaju batik.. mungkin sebab yang merah pendek sikit kot.. nampak smart lagi yang merah.. :)

    adakah itu baju batik yang di iron pagi2. hehe

    p/s: biar rambut pendek tapi jgn botak

    ReplyDelete
  17. xpe xyah tukar.. dah nampak handsome dah pon ...
    (haaa, nampak x anna bodek ni :) )

    ReplyDelete
  18. samalah cam anak akak Asyraf, tapi g sekolah tak beranilah di buat style cengghitu.. owh kalau cikgu boleh ek..
    oklah cikgu nick ada stylelah... !!

    ReplyDelete
  19. botak is not really good la bro.

    ReplyDelete
  20. Saya suka tgk lelaki rambut pacakk :D But it depends, sometimes muka homeii je rambut belah tepi. LOL.

    ReplyDelete
  21. rambut belah buku pun kiut...asal smart ape poun jadik je...hehehe

    ReplyDelete
  22. botak untuk orang tua2 je.. jarang orang2 muda nak botak ni.. hahaha..kadang2 ada yang botak tak kena ngan muka.. hilang kekacakannya tu.. heheh :D

    ReplyDelete
  23. botak untuk orang tua2 je.. jarang orang2 muda nak botak ni.. hahaha..kadang2 ada yang botak tak kena ngan muka.. hilang kekacakannya tu.. heheh :D

    ReplyDelete
  24. Cikgu hnsem pakai bju batik.tu je nak cakap..haha

    ReplyDelete
  25. klu baru bangun tidur pun masih maintain yer ... heheheee

    ReplyDelete
  26. Okey je if jalan ngan lelaki botak..nmpk stylo gtu hahah

    ReplyDelete
  27. style apa rambut pacak.. nanti kalau dh botakkan rasa menyesal pula. hehehe

    terbayang vin diesel. haha

    ReplyDelete
  28. amboi cikgu kemain agy,
    saya tak suka laki botak inikan pula nak berdamping dengan dorang,,erm .memang tak ar jawabnya.

    ReplyDelete
  29. Hehehe...botak nmpk macho n nmpk ganaz...

    ReplyDelete
  30. Wah! makin hensem lah cikgu..rambut begini smart lah..sesuai dgn cikgu..:)

    ReplyDelete
  31. eh2, bleh ke cekgu buat gaya cmtu g skolah? botak okey, jgn botak licin sdah.. :D

    ReplyDelete
  32. Botak itu hemsum .. hehe

    ReplyDelete
  33. rambut pacak2 bru la kacak... heee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.