ARTIKEL BARU

Saturday, December 22, 2012

Haram Makan Sate Daging


Malam tadi sibuk duk masak sate daging dengan sup gear box..maklum la hari ni aku kahwin..kakak kawan aku kahwin. Tak sempat nak berblogwalking. Sate daging ni sedap tau..cicah dengan kuah kacang. Lupa nak ajak korang pulak..hehehe. Nak makan sate dan mee bandung sedap datang la Muar ye..aku belanja korang. By the way, hukumnya haram kalau makan sate daging tak bayar..kekeke..jangan marah.


24 comments:

  1. Menyesal gua klik..Puiii

    ReplyDelete
  2. Cettttt!!!! sya dah lah pantang tengok sate... tetibe jd haram lak... hahaha...

    www.papablogger.my

    ReplyDelete
  3. hahaa kalau duk dekat kena sekeh dah ..

    ReplyDelete
  4. ini terpengaruh dengan ustaz Azharlah ni heeee...

    nanti KY datang situ KY inform k..heeee

    ReplyDelete
  5. @KY
    boleh je, nanti kalo datang muar roger la ye :)

    ReplyDelete
  6. cehhh..HAHAH...nasib baik tak penah mkn sate daging..tak tekejut tetiba haram..Ahahha..

    ReplyDelete
  7. Lagi haram kalau nick tak blanje kwn2..

    ReplyDelete
  8. @eqbalzack
    hahah..no problem.
    nanti abg eq datang ke johor ni.

    ReplyDelete
  9. haram lah sebab makan tak belanja aku makan sekali...hahaha

    ReplyDelete
  10. sedapnyaaaaaa sate.. terliur la pula... ish ish!

    ReplyDelete
  11. oooooooooo...camtu..........huhu

    ReplyDelete
  12. dtg dua kali sbb nk gtaw yg anda telah mnjdi mgsa tag..:D

    http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/12/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  13. terjezut jgk...sate daging haram....ustaz azhar punya penangan ke???

    ReplyDelete
  14. ayat tajuk tak habis lagi tu...

    Haram makan sate daging _ A _ I...

    ReplyDelete
  15. okey..kurang jeles sebab kurang gemar sate daging... ^_^

    ReplyDelete
  16. tu nak bagitau yang dia makan sate la tu..huhu jeles ni :P

    ReplyDelete
  17. haram makan kalu tak baca bismilah . keh3

    ReplyDelete
  18. haha..terkena..btw, sedap nye

    ReplyDelete
  19. lyla pun sama..mnyesal klik.. buat lapar je.. haha..

    ReplyDelete
  20. amboih, tajuk entry kemain.. ingatkan betul2 haram.. yelah ada satu kisah ni berlaku kat malaysia;
    seorang perempuan indonesia, pakai tudung, menjual nasi lemak.
    lepas tu, dtg seorang pelanggan cina minta nasi lemak, rendang khinzir. pelanggan yg beragama islam yg ada di situ, terkejutla. lepas tu perempuan indonesia ni terusterang. dia agama kristian, pakai tudung pun sbb taknak rambut jatuh dlm nasi lemak. boleh..?

    ReplyDelete
  21. tajuk kasi orang bimbang sajaaa kan.. hahaa

    ReplyDelete

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.