Cara Daftar Akaun Tabung Haji Ke ATM Kad Maybank

Sebelum korang nak guna fungsi transfer duit Maybank2u ke akaun Tabung Haji secara online, kita perlulah daftar akaun tabung haji di Maybank2u. Cara nak daftar bukanlah di Maybank2u.com.my tetapi korang perlu pergi ke mesin ATM Maybank untuk mendaftarkan akaun Tabung Haji korang itu sebelum dapat guna.

Jadi aku terus la ke topik utama iaitu cara daftar akaun Tabung Haji ke Dalam Maybank2u demi menjimatkan masa korang. Pastikan korang bawak buku Tabung Haji untuk pendaftaran ini.

Cara Daftar Akaun Tabung Haji Ke ATM Kad MaybankSelesai je kita daftar akaun Tabung Haji kita ke Akaun Maybank2u kita sendiri, kita sudah boleh transfer duit ke akaun Tabung Haji orang lain. 

Masa nak transfer tu pilih menu Maybank to 3rd Party TH Account Transfer untuk transfer dari akaun Maybank kita ke akaun Tabung haji selain dari akaun kita. Menu ni boleh didapati di Transfer > Tabung Haji > Maybank to 3rd Party TH Account Transfer.

Post a Comment

1 Comments

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.